keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hyvää "aasialaista"

Tänään tehtiin aivan mahottoman hyvää "jonkinlaista aasialaista."
Ruokana oli kanaa, nuudeleita ja tulinen salaatti.

Kanaruoassa oli:

Seesaminsiemeniä,oliiviöljyä,punasipulia,valkosipulia,inkivääriä,korianterijauhetta,chilijauhetta,inkiväärijauhetta,pippureita,kanan rintapaloja (itse-marinoituja),sitruunaruohoa,kevätsipulia,limeistä mehu,soijaa,kookosmaitoa,kanaliemikuutio,vihreitä (RYÖPÄTTYJÄ) papuja ja seesamiöljyä.

Nuudelit sekoitin sekaan aivan viimeiseksi.

Tulisessa salaatissa oli:

Retiisiä,kiinankaalia,punaista chiliä,vihreetä chiliä,paljon tuoretta korianteria,romaine-salaattia,punasipulia,pippureita,suolaa,paljon mehua limeistä ja oliiviöljyä.

Oikeesti, oli kyllä niin hyvää! Salaatti oli tulisempaa kuin lämminruoka ja kaikki osaset toimi mahtavasti yhdessä. NAMMM!

Hahhahhaa! En minä kyllä muuta voi kuin nauraa kuvilleni, mutta trust me, hyvää oli!

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Paistettu lohi ja lämmin couscous-salaatti

Huomasin että tällä viikolla ei ole tullut syötyä kalaa, joten tänään sitä piti saada.
Paistettiin (kevyeesti marinoitua) lohta ja sen kera syötiin lämmintä couscous-salaattia.
Salaatissa oli: zuccinia,valkosipulia (pikkasen),chiliä,herneitä,oliiviöljyä,sitruunamelissaa,minttua,sitruuna,suolaa ja pippureita.
Aika hyvää oli, jokin kuitenkin puuttui...ensi kerralla pitää kokeilla laittaa esimerkiksi korianteria, paljon korianteria.