Jääkaapissa oli vähän suklaamoussea jäljellä, joten päätin käyttää sen kuorrutteeksi muffinseille. Vähän liian löysäähän se oli, mutta ei se makua haitannut.
Tein kaksi versiota muffinsseja. Yksissä oli ihan vaan suklaata. Taikinassa kaakaota ja tummaa suklaata ja kuorrutteena sitten sitä moussea.
Toisissa oli sitten makuna valkosuklaa,sitruunamehu ja punaviinimarjat.
NaMMM!
PS: SADAS POSTAUS MUUTEN! PITÄISKÖ SITÄ JUHLIA JOTENKIN!?
lauantai 23. helmikuuta 2013
Pinaatti-kana-perunaomeletti
Tänään tehtiin hyvä omeletti! Pinaatti-kana-perunaomeletti!
Keitin ensimmäisenä perunat ja sulatin pussipinaatin. Laitoin kanafileet marinoitumaan marinaadiin jossa oli: valkosipulia,hunajaa,oliiviöljyä,suolaa,pippureita,chiliä,paprikajauhetta ja sitruunamehua.
Kun perunat oli kypsyneet kaadoin vedet pois ja jätin rerunat lävikköön kuivahöytystymään kattilaan.
Kanafileet paistoin hyvin molemmilta puolilta, lisäsin pikkasen soijaa ja appelsiinimehua ja annoin kypsyä.
Munakkaaseen laitoin neljä kananmunaa, tilkan maitoa, tilkan kermaa, mausteita ja pinaatin.
Annoin pannun lämmetä kunnolla, kaadoin omelettiseoksen pannulle ja käänsin lämmön pienimmälle.
Annoin munakkaan valmistua melkein läpikypsäksi, sitten lisäsin parmesaanin, perunan ja kanan ja taitoin munakkaan. Annoin kaiken vielä kypsyä muutaman minuutin ja voila!
Keitin ensimmäisenä perunat ja sulatin pussipinaatin. Laitoin kanafileet marinoitumaan marinaadiin jossa oli: valkosipulia,hunajaa,oliiviöljyä,suolaa,pippureita,chiliä,paprikajauhetta ja sitruunamehua.
Kun perunat oli kypsyneet kaadoin vedet pois ja jätin rerunat lävikköön kuivahöytystymään kattilaan.
Kanafileet paistoin hyvin molemmilta puolilta, lisäsin pikkasen soijaa ja appelsiinimehua ja annoin kypsyä.
Munakkaaseen laitoin neljä kananmunaa, tilkan maitoa, tilkan kermaa, mausteita ja pinaatin.
Annoin pannun lämmetä kunnolla, kaadoin omelettiseoksen pannulle ja käänsin lämmön pienimmälle.
Annoin munakkaan valmistua melkein läpikypsäksi, sitten lisäsin parmesaanin, perunan ja kanan ja taitoin munakkaan. Annoin kaiken vielä kypsyä muutaman minuutin ja voila!
Paska kahvi, mutta niiiin hyvää!
Tänään minä ostin hyvää kahvia! Jopa niin hyvää että sitä kannattaa mainostaa!
Siis, meillä on kotona vain mutteripannu ja minulla on ollut vaikeuksia löytää hyvä kahvi joka sopii siihen. Nyt se sitten löyty! Kahvi nimeltään : Paska! Oikeesti, sen nimi on Paska, tulee kuulemma perustajan mukaan joka oli joku italialainen Paskal. Kahvi on 100% robusta, joka muun muassa tarkoittaa että kahvi on hyvinkin kofeiinipitoista. Ei kannata siis juoda tätä liikaa, mutta Suosittelen!
Siis, meillä on kotona vain mutteripannu ja minulla on ollut vaikeuksia löytää hyvä kahvi joka sopii siihen. Nyt se sitten löyty! Kahvi nimeltään : Paska! Oikeesti, sen nimi on Paska, tulee kuulemma perustajan mukaan joka oli joku italialainen Paskal. Kahvi on 100% robusta, joka muun muassa tarkoittaa että kahvi on hyvinkin kofeiinipitoista. Ei kannata siis juoda tätä liikaa, mutta Suosittelen!
keskiviikko 20. helmikuuta 2013
Need I say more, 'Suklaamousse'!
Ei kait sitä tartte sanoa kuin 'suklaamousse' ja kaikki tajuaa että oli hyvää, jätetään tää siis siihen!
Eiku, pikku lisäys. En tiedä oliko nostalgiaa, tai vaan huono esillepano-taitoni, mutta eikö annos näytäkin ihan kuin tulisi suoraan 90-luvulta?
Eiku, pikku lisäys. En tiedä oliko nostalgiaa, tai vaan huono esillepano-taitoni, mutta eikö annos näytäkin ihan kuin tulisi suoraan 90-luvulta?
Yksi versio appelsiinikanaa korianterilla
Tänään tehtiin taas ruokaa sillä mitä kaapista löytyi. Tuloksena oli appelsiinikanaa korianterilla, megahyvää, nam!
Yksi versio appelsiinikanaa korianterilla-ruoassa oli:
Sipulia,valkosipulia,chiliä,inkivääriä,korianterijauhetta,inkiväärijauhetta,kardemummajauhetta,chilijauhetta,pippureita,kanaa,suolaa, soijaa,mehut kahdesta appelsiinista,muutama limenlehti,paprikaa,kookoskermaa, sitruunamehua ja paljon tuoretta korianteria.
Kauan mulla on ollut hyvän ruoanteko hukassa, mutta tänään ruoka oli hyvvääääää!
Yksi versio appelsiinikanaa korianterilla-ruoassa oli:
Sipulia,valkosipulia,chiliä,inkivääriä,korianterijauhetta,inkiväärijauhetta,kardemummajauhetta,chilijauhetta,pippureita,kanaa,suolaa, soijaa,mehut kahdesta appelsiinista,muutama limenlehti,paprikaa,kookoskermaa, sitruunamehua ja paljon tuoretta korianteria.
Kauan mulla on ollut hyvän ruoanteko hukassa, mutta tänään ruoka oli hyvvääääää!
sunnuntai 17. helmikuuta 2013
Slurpsis sunnuntai
Pikkasen epäterveellisellä linjalla jatkettiin sunnuntai, kun aamupalaksi oli paahtoleipää appelsiinimarmelaadilla,pekonia,paistettuakananmunaa ja papuja. Slurps! Eihän se niin pahaa ole, kun sitä ei syö liikaa, eihän...?
Päivälliseksi oli pizzaa, joten ei sekään vissiin terveysruoaksi luokitella...
Pizzapohjaan me laitetaan durumjauhojen lisäksi myös graahamjauhoja, tänään melkein puolet. Jos ei se tee pizzasta terveellisempää, niin ainakin se tekee siitä rapsaakkaan ja megahyvän!
Ensimmäisessä pizzassa oli: bologneesesoossia (jota oli jääkapissa pieni annos), oliiveja ja fetaa.
Toisessa pizzassa oli: karamellisoitua sipulia,saksanpähkinöitä,kirsikkatomaatteja ja fetaa.
NAMMM! NAMMM! NAMMM!!!
Päivälliseksi oli pizzaa, joten ei sekään vissiin terveysruoaksi luokitella...
Pizzapohjaan me laitetaan durumjauhojen lisäksi myös graahamjauhoja, tänään melkein puolet. Jos ei se tee pizzasta terveellisempää, niin ainakin se tekee siitä rapsaakkaan ja megahyvän!
Ensimmäisessä pizzassa oli: bologneesesoossia (jota oli jääkapissa pieni annos), oliiveja ja fetaa.
Toisessa pizzassa oli: karamellisoitua sipulia,saksanpähkinöitä,kirsikkatomaatteja ja fetaa.
NAMMM! NAMMM! NAMMM!!!
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)