lauantai 23. helmikuuta 2013

Pinaatti-kana-perunaomeletti

Tänään tehtiin hyvä omeletti! Pinaatti-kana-perunaomeletti!
Keitin ensimmäisenä perunat ja sulatin pussipinaatin. Laitoin kanafileet marinoitumaan marinaadiin jossa oli: valkosipulia,hunajaa,oliiviöljyä,suolaa,pippureita,chiliä,paprikajauhetta ja sitruunamehua.
Kun perunat oli kypsyneet kaadoin vedet pois ja jätin rerunat lävikköön kuivahöytystymään kattilaan.
Kanafileet paistoin hyvin molemmilta puolilta, lisäsin pikkasen soijaa ja appelsiinimehua ja annoin kypsyä.
Munakkaaseen laitoin neljä kananmunaa, tilkan maitoa, tilkan kermaa, mausteita ja pinaatin.
Annoin pannun lämmetä kunnolla, kaadoin omelettiseoksen pannulle ja käänsin lämmön pienimmälle.
Annoin munakkaan valmistua melkein läpikypsäksi, sitten lisäsin parmesaanin, perunan ja kanan ja taitoin munakkaan. Annoin kaiken vielä kypsyä muutaman minuutin ja voila!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti