keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Peruna-kanasalaatti ja sienirisotto-piiraat. Omm nomm nomm, niin hyvää!

Tänään tein niiiiiin hyvää salaattia, numittäin peruna-kanasalaattia!
S-market onnistui mainiosti mainostamisessa ja minä ostin mitä oli tarjouksessa. Kanasuikaleita,basilikaa,salaattimix (niitä en yleensä osta, koska ne on mielestäni aina kuivia) ja muutama lisäjutska, mutta ne ei liity salaattiin.
Salaatti oli niin sanottu kylmäsalaatti, joten keitin perunat hyvissä ajoin, jotta ne ehti jäähtyä ennen salaattiin joutumista.
Kanan marinoin valkosipuli,chili,hunaja,oliiviöljy,basilika,suola,pippuriseoksessa muutaman tunnin ja paistoin sitten kovalla lämmöllä ja tilkassa vakoviinissä.
Perunan,kanan ja salaattimixin lisäksi, salaatissa oli: punasipulia,kurkkua,fetaa,vihreitä oliiveja,suolaa,pippurieta,sitruunamehua ja oliiviöljyä. Ihan oikeesti, oli vaan niin mahottoman namia!

Lisukkeksi tein muutaman sienirisottopiiraan. Sunnuntailta oli jäänyt pikkasen risottoa yli, enkä halunut heittää sitä roskikseen ja piiraat oli oiva tapa saada ylijäämä-risotto käytettyä.

Omm nomm nomm, nyt on taas pakko sanoa: hyvä minä!

Ja hahhhhhahhhhahhh vielä kerran! Siis oikeesti nämä minun valokuvani ruoistani näyttävät kyllä aika kamalilta, mutta luppaan että on kyllä ollut hyvää jos näin olen sanonut!




sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Mainostetaan nyt Brooklyniä vielä toisen kerran!

Olen jo aikasemmin kehunut Brooklyn-kahvilaa joka sijaitsee Fredrikinkadulla,Helsingissä, mutta kehutaan nyt vielä toisen kerran, ihan itseottamani kuvan kera.
Oikeesti! Oletteko nähneet hienompaa kahvia?!

Jumskis jamskis-sunnuntai

Tänään onnistuin ruoan kanssa niinkuin ihan täydellisesti!
Päivälliseksi meillä oli sieni-hernerisottoa, ai että niiiiin hyvä!
Paistoin muutaman sienen voissa ja ne kruunasivat jo niin hyvän annoksen.
Jälkiruoaksi oli aamulla tekemäni kokeliu-passionhedelmä"juustokakku" ja eilen tekemäni vanilja-semifreddo. Njam njam njam!
Meillä oli vähän philalelfia-juustoa jäännyt yli viime viikolta ja halusin kokeilla onnistuuko juustokakun teko jos philadelfiaan lisää creme fraissia ja turkkilaista jugurttia. Kyllä se onnistui ja megahyvää ja pehmeetä oli!

Kämppä siivottu, kukkia vaassissa,pitkä lenkki auringossa jäällä ja hyvää hyvää ruokaa, mitä muuta ihminen tarvitsee?!