maanantai 3. joulukuuta 2012

Broccoli-perunamuussia ja uunilohta

Tänään halusin perinteistä kotiruokaa ja kalaa, joten tein uunilohta ja broccoli-perunamuussia. Sopi mainiosti kylmään talvi-iltaan.

"Perinteinen" uunilohi:

Lohta,sipulia,valkosipulia,paprikaa,herkkusieniä,sitruunamehua,balsamicoa,chiliä,suolaa,pippureita, hunajaaja kermaa.

Laita lohi uunivuokaan ja mausta suolalla,balsamicolla,sitruunamehulla ja pippureilla. Paista sipulit miedolla lämmöllä pehmeiksi ja makeaksi. Lisää paprika ja sienet, lisää lämpöä ja paista vielä hetki. Lisää sitruunamehua ja hunajaa ja anna paistua hieman kasaan. Kaada seos kalan päälle, ruokakerma myös ja uuniin folion alle. About 10-15 minuutiksi.

Broccoli-perunamuussi:

Broccolia,perunaa,suolaa,pippureita,voita ja tilkka maitoa. (Huom! Broccoli on paljon vetisempi kuin peruna, joten älä lisää liikaa maitoa, tai muussista tulee liian löysää.

Salaatissa oli tänään:

Salaattia,kurkkua,punasipulia,hunajamelonia,fetaa,oliiviöljyä,suolaa ja mustapippuria.

Hyvvää,hyvvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti