perjantai 7. joulukuuta 2012

Tulinen appelsiinikookos-kana

Minulla on tänään ollut totaallinen laiskottelu sohvapäivä, mutta ruokaa jaksoin kuitenkin tehdä. Kunnon lohturuokaa, tulista appelsiinikookos-kanaa ja riisiä.

Tulisessa appelsiinikookos-kanassa oli:

Oliiviöljyä,sipuli,valkosipulia,chiliä,inkivääriä,pippureita,chilijauhetta,inkiväärijauhetta,korianterijauhetta,kardemummajauhetta,kanelia,suolaa,kanan rintapaloja,tilkka soijaa, kahdesta appelsiinista mehut, sitruunamehua,broccolia,kookoskermaa ja cashew-pähkinöitä.

Paista sipulit, chili ja inkivääri miedolla lämmöllä viitisen (plus) minuuttia. Lisää kuivat mausteet ja paista vähäsen aikaa. Kaada sipuli-mausteseos kulhoon odottamaan. Lisää pannulle öljyä ja paista suolatut kananfileet molemmilta puolilta kivan ruskeiksi. Lisää tilkka soijaa ja appelsiinimehu ja sipuli-mausteseos ja anna kiehua kasaan. (katso että ei pala pohjaan) Lisää sitruunamehua, broccoli ja kookoskerma ja anna valmistua kannen alla kymmenisen minuuttia.
tarjoa vaikkapa riisin ja paahdettujen cashew-pähkinöiden kera, NJAMMM! (esim thai-basilika olisi kruunannut aterian, mutta minulla ei sitä tänään ollut)

(Nyt nautin muffinseista. Hyvä että ne kohta on loppu...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti