perjantai 18. tammikuuta 2013

Vuohenjuusto-kasvislasagne

Enimmäkseen kasvisruoka-viikko jatkuu ja tänään tehtiin kasvis-vuohenjuustolasagnea, nam!

Vuohenjuusto-kasvislasse:

Paprika,valkosipulia,sipulia,zuccini,munakoiso,tomaattimurskaa,tuoretta timjamia,suolaa,pippureita,chili jauhetta,paprikajauhetta,sokeria,vuohenjuustoa ja mozzarellaa tai fetaa.

Paahda ensiksi paprika uunissa.
Sulata vuohenjuusto pienessä määrässä vettä. Jos vuohenjuustoseos vaikuttaa liian löysältä, lisää siihen pikkasen juustoraastetta. Mausta juustoseos suolalla ja mausteilla.
Paista valkosipuli ja sipuli muutaman minuutin oliiviöljyssä. Lisää zuccini ja paista pehmeäksi. Laita sipuli-zucciniseos sivulle ja paista munakoiso. Kun munakoiso on paistunut pikkasen kasaan lisää sipuli-zuccini. Lisää pilkottu paahdettu paprika,tomaattimurska,tuore timjami,sokeri ja kaikki muut mausteet.
Kokoa lasse niin mosta kerrosta kuin tavaraa riittää,voideltuun vuokaan. Tärkeää on että alimpaisena on kasvisseosta, päällimmäisenä juustoseosta ja joko pikkasen fetaa tai mozzarellaa.
Lasse uuniin vähän päälle puoli tuntia, ehkä jotain 180 astetta.
Kun lasagnelevyt ovat pehmentyneet pikkasen, iske haarukalla reikiä lasagneen, tämä auttaa nesteiden tasaiseen imeytymiseen. Jos laatikko vaikuttaa liian kuivalta lisää vähän maitoa tai vettä. Jos lasagne tummuu liikaa, peitä se loppuajaksi foliolla.

Naminam! Kaveriksi tein tänään helpon salaatin jossa oli:

Salaattia,rukolaa,punasipulia,omenaa,paahdettuja pinjansiemeniä,suolaa,mustapippuria ja oliiviöljyä. Mega nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti