Viime viikko on ollut täynnä kaikenlaista ja on siihen mahtunut vähän ruokaakin.
Keskiviikkona olin syömässä kaverini kanssa Kitchissä. Tykkään siitä paikasta. Ruoka on sopivan hintaista ja aina oikein hyvää. Minä söin tällä kertaa paellaa ja lammasmakkarapalat jotka siinä on, on megahyviä!
Ruoan jälkeen mentiin leffaan ja sen jälkeen vielä drinksullekin. Mentiin uuteen paikkaan Los Cojonesiin ja sain jonkun sikahyvän drinkin jossa oli mm. passionhedelmämehua. En muista nimeä, mutta suosittelen!
Torstaina tein ruokaa 26 hengelle! Kolmen ruokalajin illallinen kahdessa tunnissa. Kukaan ei kuollut ja moni jopa kehu ruokaa, joten sanoisin että selvisin siitä kunnialla. Suurin haaste oli se,että käytössä oli vain yksi keittolevy ja uuni, mutta hyvin toimi!
Tarjolla oli:
Hernesosekeittoa pekonilla
Paahtopaistia valkoviinirisoton ja paahdettujen juuresten kera
Kerrosylihyväjälkkäri
Kerrosylihyväjälkkärissä oli pohjalla sekoitus digestiivikekseistä ja pipareista. Sen päällä vadelmia jotka olin kiehauttanut sokerissa jotta niistä tuli hillomainen sörsseli. Sen päällä vielä kermavaahto-rahka-sitruunamehusekoitus ja ylimpäisenä pakastemustikoita jotka olin pyöräyttänyt tomusokerissa ja pieni oksa tuoretta minttua. Kuullostaa helpolta, mutta/ja oli ihan tajuttoman hyvää!!! Nammelinammm!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti