Olen onnellinen! Uusi täydellinen blenderi tekee täydellisen pestonkin! Tänään tehtiin siis pestokana-salaattia.
Pesto:
Pinjansiemeniä,valkosipulia,basilikaa,oliiviöljyä,parmesaania,suolaa,pippuria,sitruunamehua. (Siinä se periaatteessa on, mutta minä lisäsin vielä vähän pistaasipähkinöitä ja persiljaa)
Kanan marinoin pestossa yli yön. Paistoin sen nopeasti molemmilta puolilta pannulla, lisäsin pikkasen appelsiinimehua ja annoin nesteen kiehua nopeasti kovalla lämmöllä kasaan. Tämän jälkeen laitoin kanan uunivuokaan ja pikkasen lisää pestoa, hunajaa ja suolaa päälle. Vuokaan tilkka nestettä ja uuniin about kymmeneksi minuutiksi folion alle.
Salaatissa oli:
Salaattia,rukolaa,punasipulia,kurkkua,kirsikkatomaatteja,fetaa,paahdettuja pinjansiemeniä,suolaa,pippureita,sitruunamehua ja oliiviöljyä.
Njamnjamnjammmm!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti