perjantai 15. maaliskuuta 2013

Toinen versio savulohipastaa

Viimeksi poikaystäväni teki savulohipastan, joten en tienyt mitä siinä oli. Tänään minä tein annoksen, joten nyt tiedän mitä siinä oli.
Savulohipasta on meillä yleensä sellainen "nopea ruoka", joka kestää just niin kauan valmistua kuin pasta kiehuu. Tänään tein vähän monimutkaisemman version, eli tein tomaattisoosiversion.
Eli, eka tein tomaattisoossin jossa oli kaikki normi jutskat. (Oliiviöljyä,sipulia,valkosipulia,chiliä,purkki-tomaattia,auringon kuivatettua tomaattia,pippureita,suolaa,chilijauhetta,paprikajauhetta,laakerinlehti,sokeria ja balsamikoa.
Soossi sai kiehua melkein tunnin ja välillä lisäsin siihen vettä.
Kun tomaattikastike oli valmis, muussasin sen perunamuussi-härvelillä, lisäsin pikkasen creme fraisea,pikkasen parmesaania ja pastan.
Annoksen päälle laitoin sitten rukolaa,savulohta,parmesaania,sitruunamehua,pippureita,suolaa ja tilkan oliiviöljyä. Oli muuten hyvvää!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti