lauantai 16. maaliskuuta 2013

Vanha kunnon merimieslaatikko, tällä kertaa reseptillä

Tänään tehtiin taas merimieslaatikkoa! Ai perskuletti ku se on hyvää!
Halpaa ja helppoa sen lisäksi, joten täydellinen liharuoka!

Tänään meidän merimieslaatikossa oli:

Sipulia,naudan sisäpaisia suikaleina,perunaa viipaleina,lanttua viipaleina,suolaa,pippureita,pikkasen paprikajauhetta,lihalientä,persiljaa,timjamia,muutama laakerinlehti ja piiiiikkasen parmesaania.

Paista sipulit pahmeiksi, lisää lihasuikaleet ja mausteet. Paista vain just sen verran että liha saa pikkasen väriä.
Voitele uunivuoka ja laita perunaviipaleet,lanttuviipaleet ja lihat sikinsokin vuokaan tuore-persiljan, tuore-timjamin ja laakerinlehtien kanssa.
Kaada päälle mukavasti maustettu lihaliemi ja muutama pieni voinokare.
Laita uuniin, ehkäpä 175 astetta ( meillä on se kaasu-uuni), vähintään tunniksi, tai kunnes se on valmis.
Kymmenisen minuuttia ennen kuin laatikko on valmis ripottele päälle ihan pikkasen parmesaania.
Syö puolukkahillon ja puolukoiden kera ja nauti!

1 kommentti: