Koska eilisestä jäi mukavasti yli korianteria ja en tykkää tuhlata mitään, päätin tänään tehdä chili con carnea. Sopii täydellisesti syyspäivälle ja poistaa varmasti jäljellä olevat bacillit, kunhan vaan ei säästele chilin kanssa.
Chili con carne, 3 - 4 annosta:
Jauhelihaa
Tomaattimurskaa
Papuja (Biona organicin papusekote on mun mielestä jees)
Valkosipulia
Sipuli
Chili
Pari porkkanaa
Korianterijauhe
Kanelijauhe
Mustapippuri
Valkopippuri
Chilijauhetta
Suola
Sokeri
Tuore korianteri
Balsamikoa
Paista sipulit, chili ja porkkanat. Lisää kuivat mausteet ja sekota viitisen minuuttia. Lisää pavut ja tomaattimurska. Lisää jauheliha ja anna kypsyä vähän aikaa. Lisää balsamiko, tuore korianteri,suola ja sokeri.Anna chili con carnen kypsyä miedolla lämmölla ainakin tunti. Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita. Tarjoa riisin kanssa ja päälle tuoretta korianteria!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti