Ylihyvä kinkkupasta:
Hyvää kinkkua
Sipuli
Valkosipulia
Chiliä
Paprika
Valkoviini ( jos on. ei välttämättä tarvitse)
Parmesaania (raastettuna)
Muuta juustoraasetta
Ruokakermaa
Mustapippuri
Valkopippuri
Suola
Sitruunamehua
Basilikaa
Tuore timjami (jos on. ei välttämättä tarvitse)
Pinjansiemeniä
Rukola
Tämä ruokalaji tulee todella nopeasti, joten aloita laittamalla pastavesi kiehumaan. Muista suolata pastavesi kunnolla.
Paista sipulit ja chili miedolla lämmölla viitisen minuuttia, samalla kun pilkot ja raastat muut raakaaineet. Lisää lämpöä ja tilkka valkoviintä, anna kiehua pikkasen kasaan. Lisää kinkku ja paprika, anna kinkun saada vähän väriä ja paprikan pehmetä.
Paahda pinjansiemenet tämän aikana omalla pannulla. Pinjansiemenet palaa helposti ja nopeasti joten älä jätä niitä varioimatta.
Lisää kinkkuseokseen kerma ja juustost. Viimeiseksi tuorebasilika ja sitruunamehu ja valmiin annoksen päälle paahdetut pinjansiemenet ja rukola. Njamnjam, njamnjam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti